lördag 29 januari 2011

Bubbel och Bad

Joppe lyckades ta en tidigare vila vilket passade perfekt eftersom vi planerat en tripp till badhuset på eftermiddagen. Så efter lunch åkte vi dit. Det visade sig att det var "Simkunnighetens Dag" där idag så det var fri entré. Hade vi vetat om det innan så hade vi nog inte åkt dit eftersom det brukar vara mycket folk då. Men nu när vi var där kunde vi ju inte direkt åka hem igen utan det fick bli bad ändå. Det var ganska mycket folk men det hade nog varit värre om vi varit där tidigare på dagen.

Nu är vi i alla fall hemma igen och vi har haft det riktigt bra. Joppe älskar verkligen att bada och han njöt varje sekund. Som tur är så är han väldigt lätt att ta med dit, nöjd och glad hela tiden. I omklädningsrummet gick det också bra, jag hade med mej en flaska med äpplejuice och han satt snällt och drack medan jag kunde ta på både honom och mej själv.

3 kommentarer:

  1. Underbart! Nu slog det mig att det måste göras här snart igen!! Vi var iväg till linköpings simhall för några månadersen, men jag gillade inte det kalla vattnet.. så nästa gång blir det äventyrsbadet i örebro(gustavsvik).. vilken simhall var ni i?? vet ju inte riktgt vart ni är från??

    SvaraRadera
  2. vad mysigt bild ni har tagit. Saknar er massa alla 3

    SvaraRadera