torsdag 24 februari 2011

Stackars liten

Det blev en kort shoppingstund i Skövde i eftermiddag med syrran och mamma. Jonas ringde och sa att Joppe blivit jätteslö och  att febern hade ökat till över 40 grader i feber, så vi ville hem till honom.  Stackars min lille prins, det gör verkligen ont i mammahjärtat att se honom sjuk. Nu ligger han och sover och har feberfrossa, lilla kroppen skakade förut. Usch! Febern har vi tack och lov fått ner lite med hjälp av alvedon. Blir nog ingen sömn för mej inatt, jag kommer bara ligga och oroa mej samt gå in och kolla till honom var och varannan minut.

Skulle egentligen varit på Me and I party hos Maria ikväll, men det fick jag tyvärr hoppa över. Vi har i alla fall ätit en mysig middag tillsammans med familjen nu ikväll. Det är Carros sista kväll här hemma, imorgon åker hon tillbaka till Sälen. Önskar att hon kunde ha stannat några dagar till :( Snart ska vi äta efterrätt, mamma har gjort vitchokladmousse, ska bli smarrigt.

Vi hann i alla fall få med en hel del fina fynd hem på den korta shoppingtrippen. Jag fick en jättefin vårjacka av min älskade mamma. Tusen tack! Sen så köpte jag lite annat smått och gott som jag kan visa er imorgon!

Nu är det dags för efterrätt! Hoppas ni har en mysig kväll!

1 kommentar:

  1. Har haft det jättemysigt här hemma med dig och joppisen. Önska att jag hade några dagar till. Älskar er

    SvaraRadera