tisdag 29 mars 2011

Sömnproblem

Har haft en mycket trevlig kväll hemma hos Maja. Hon bjöd oss på Tacopaj och sallad samt efterrätt i form av goda kakor. Så nu är jag trött, mätt och belåten. Vi planerade och pratade en hel del om bröllopet, vilket givetvis var syftet med kvällen. Jag är övertygad om att Maja och Jonas kommer att få ett helt underbart bröllop.

Efter "Desperate Housewives" ska jag bädda ner mej i sängen och läsa i min bok. Jag fick så många bra boktips av er läsare när jag frågade om det för ett tag sedan. Så nu har jag många böcker att plöja igenom. Läsningen innan jag somnar har en positiv effekt på mej eftersom jag lätt blir trött när jag läser. På så vis har jag numera lättare för att somna på kvällarna. Jag har alltid haft svårt för att koppla av på kvällarna och att somna tar oftast en bra stund, oftast minst 1 timma. Så nu hoppas jag att läsningens positiva effekt stannar kvar och att jag kan somna fortare. För trött är jag verkligen, så alla sömn jag får är guld värd för mej.

Sov gott och dröm sött!


5 kommentarer:

 1. Tack för en mysig kväll! Hoppas att boken är bra!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också om att läsa innan jag somnar, men jag kan säga att det blir betydligt mindre av den varan sedan Molly kom. Nu är jag oftast så trött att jag slockar direkt! :)

  Lät mumsigt med tacopaj! Jag har också ett bröllop att planera då en utav mina bästa vänner gifter sig i sommar. Det är en hel del saker att förbereda men jag ser verkligen fram emot det!

  Sov gott! Kram

  SvaraRadera
 3. Roligt med weddingplans! Vilken bok fick äran att hamna i dina händer?

  SvaraRadera
 4. Det gick jättebra, framtänderna är på g vilket märks på humöret! Jag kommer pinsamt nog inte ihåg vad daman hette... Men Ulla tror jag inte det var...

  SvaraRadera
 5. Det är alltså läsa jag ska börja göra så jag inte sitter här vid den här tiden?? ;o) hihi...

  Å det var mig en tuff och söt badkille :o)

  Kram

  SvaraRadera