söndag 17 april 2011

Hemma igen!

Då var årets Sälen-semester över och vi är hemma i lilla Skara igen. Dagarna har varit helt otroligt underbara och vi har njutit varje sekund. Vädret har varit hur bra som helst, soligt och varmt, så vi har verkligen ingenting att klaga på. Självklart var ju höjdpunkten att få träffa moster Carro såklart och givetvis Emelie också.

Vi var hemma vid 16:30 och då var vi riktigt trötta efter den långa bilresan. Men efter någon timma fick vi återigen tillbaka lite krafter och lyckades sätta på två tvättmaskiner, laga middag samt packa upp lite av packning. Inte illa! Nu är vi däremot hur trötta som helst så det blir natti natti nu!

5 kommentarer:

  1. 19,5? Men converse storlek 22 är ju 13cm tror jag. Står så på babyshop eallafall. Hur kan dem vara förstora då? Jag ville ha storlek 21 eller 22 till Milton. Men dem är alldeles förstora enligt Rydens när dem har mätt oså åt mej. O just nu går han ju inte. O behöver därför ett par ordentliga skor- lära gå skor till en början. Så får väl vänta med converse till han. Tills han går bra. Håller med dej kavat är jätte bra. Milton har ett par kavat också från Rydens. Går Joppe? Härligt att ni har haft en bra resa. Välkomna hem:-)

    SvaraRadera
  2. Åhh va mysigt de ser ut....
    Skönt att ni haft bra väder dessutom de gör ju verkligen inte saken sämre!! Minisemester är grymt gött, man njuter i massor de dagarna å sen är man snart hemma igen. För bort bra men hemma bäst så är de ju alltid!!

    Duktig du är som redan börja packa upp igår, de brukar ju oftast gå lite segt de där...iallafall för mej ;-)

    Ha en bra dag, hoppas ni har lika fint väder som vi har....massa kramar

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra att ni haft det gott! :)
    Makes me happy!
    Vill ni ses ute och leka onsdag fm? :) Kram

    SvaraRadera
  4. Ja VÅR är ju jätteskönt. Me love it (:

    Hoppas ni haft en bra helg! Kram

    SvaraRadera
  5. Åååå vad härligt!Inte lite sotis man är...
    vill oxå komma iväg på långhelg med mina killar!
    O även om borta är toppen så är ju alltid hemma bäst!
    Hopas ni fått sovit ordentligt o vaknat upp till en riktigt härlig måndag!o kort v är det också!Tjo-ho!
    Massa kramar till dig fining

    SvaraRadera