lördag 23 april 2011

Påskafton

Nu när våren är här och det är riktigt fint väder blir tyvärr blogginläggen betydligt färre och bloggläsandet halkar efter. Men åh så skönt det är att tillbringa mycket tid ute med familjen. Idag åkte vi till Skövde på förmiddagen för att kika på golfskor till Jonas samt en keps och solhatt till Joppe. Tyvärr hittade vi ingen keps som passade till Joppe, han har så litet huvud så alla är stora. Om någon har något bra tips så tar vi gärna emot det! Jonas kom i alla fall ut med en solhatt till Joppe som han köpte på Polarn o Pyret med motiveringen att den matchade hans kläder han hade på sig just då...haha. Vi mötte även upp Maja och Jonas för en fika i solen innan vi for hem igen.

Nu ikväll har vi ätit påskmiddag tillsammans med Maja och Jonas samt Petra och Marcus. Dock skippade vi själva påskmaten och satsade på grillat istället. Jättegott, trevligt och mysigt! Får vi göra om mycket snart igen! Vi satt ute till kl 22.00 och då var det 14 grader, lite kallt men skönt ändå.


3 kommentarer:

  1. taaaack :o) och att kunna sitta ute till 22 är ju bara för underbart.. KRAM

    SvaraRadera
  2. vi har en oanvänd, mörkblå, som Olle fick när han föddes. Men den är för liten, Olle har stort huvud!!! 46/48 tror jag de är! Tänkte lägga ut den på tradera men de har inte blivit av än...
    intresserad? kan maila bild isf...

    Vissa ä de underbart med sååå fint påskväder :-)
    kul att Joppe uppskatta cyklingen, så härligt!! kram

    SvaraRadera
  3. vill du se bild på kepsen kolla min blogg från 15 mars, Härlig dag...
    då prova Olle den å vi fota de, så den är väl använd vid foto en gång iof!!! ;-)

    SvaraRadera