söndag 28 augusti 2011

Shopping i bilder

Jag lovade ju tidigare att jag skulle lägga ut lite bilder på vad vi köpte till Joppe i fredags. Planen var inte att köpa en vinteroverall, men den bara dök på oss mer eller mindre, så vi hade inget val ;) Sen så blev resten kläder till förskolan. Joppe var i behov av fler byxor och dessa var mjuka och sköna att ha och leka och slita ut på förskolan. Vi har många fina ljusa byxor till Joppe samt smala slim-jeans, men de är inte så lekvänliga tyvärr.

6 kommentarer:

  1. Joppisen kan ha en sådan overall? Den är alldeles förstor för Milton! Han får ha Tucky modellen om han ska ha didriksons. Och det är "bebis modellen"! Trodde typ att Joppisen och Miltisen hade samma storlek och var lika "stora" typ! Jag har en röd/svart sådan som Tilde hade i vintras- provade den på Milton och han fullständigt drunknade i den!

    SvaraRadera
  2. vi har en Bozz syskonvagn
    http://www.kopbarnvagn.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artgrp=218&artnr=745&visa=1-30&Sort=Varumarke&Visn=Std
    denna har vi :)
    super smidig och jätte lätt att köra :)

    SvaraRadera
  3. Den overallen har jag också spanat in. Blir nog ett köp i veckan som kommer.

    SvaraRadera
  4. Jättefina kläder! Funderar också på en Didriksson overall till Smilla.
    Håller med dig om att barn ska ha bekväma kläder när de är på förskolan. Har precis insett att jag har en god anledning till att shoppa loss i Ullared på lördag:)
    Ha en fin söndag! Kram

    SvaraRadera
  5. Den är ju såååå snygg den overallen!Hade jag oxå spanat in,men hon i butiken fick mig att fatta att jag borde ha den andra modellen av de istället.victor "behövde" tydligen inte denna,utan det räckte med den enklare...
    men snygg som fasiken är den!KRAMAR

    Ps supertack för alla dina snälla ord!Blir ju alldeles blöt i ögat! ; ) Go du är!

    SvaraRadera
  6. förstår att den fina overallen trilla på er!!! de va mycket fin!
    didrikson overaller är kanonbra tycker jag, har haft de till alma varje vinter å ja hoppas olle kommer kunna ha hennes begagnade för de är som nya trots att hon haft de en hel vinter!! har faktiskt alla vinterkläder i didrikson, toppenbra!
    kram på er

    SvaraRadera