fredag 21 oktober 2011

Fredagens sjukstuga

Kvällen på Enjoy var mysig och det var trevligt att få umgås med mina arbetskompisar. Vi blev bjudna på välkomstdrink och tapas när vi kom och sedan fick man gå runt och kika på olika uppställda bord med diverse saker att köpa, testa och så vidare.

Jonas var hemma med Joppe och han hade somnat innan 19:30 och sov hela natten. Han vaknade vid 06:30 i morse men då lyfte jag bara över honom till vår säng och där sov han fram till 09:00. Det märks att den lilla kroppen behöver mycket sömn. När Joppe vaknade hade han inte så mycket feber, ca 37.7 grader, men hans ögon var kladdiga och han var väldigt snorig. Så sjukstugan fortsätter här hemma och verkar hålla i sig i helgen också.

Snart ska vi gå ut och ta en skön förmiddagspromenad, det är soligt och fint ute men väldigt kallt. Så det blir vinterkläder på idag.

Hoppas ni får en härlig fredag!

Gårdagens jag

1 kommentar:

  1. usch då stackars Joppe!! Hoppas verkligen han kryar på sej snart... men då avvaktar vi lite med måndagen då å ser hur Joppe mår. Ja inväntar även lite papper som ja måste ha med mej till Skara. De liksom därför jag ska dit!! Ha en så bra helg de bara går så hörs vi på typ söndag eller nåt, du håller väl oss uppdaterade på bloggen om Joppes sjukdom så då vet vi läget! Hörs... kram på er

    SvaraRadera