onsdag 26 oktober 2011

Frisk gnällig tröttis

Vår natt har varit betydligt bättre än föregående. Joppe somnade ganska fort efter att vi lade honom i sin säng och sen sov han riktigt bra fram tills natten. Då vaknade han och var lite ledsen och hostade. Jonas gav honom välling och bytte blöja men sen ville han inte somna om. Istället fick han komma över till oss och sova, vilket inte heller var särskilt populärt. Men efter många om och men så somnade han i alla fall och sov fram tills klockan 08:00. Jag vet inte riktigt om det är på grund av hostan som han sover dåligt eller om det kan vara något annat såsom mardrömmar kanske. Jag hoppas i alla fall att det kommer att vända snart så han börjar sova bra som vanligt.
I övrigt så mår Joppe bra, han har ingen feber och han leker och far runt här hemma precis som vanligt. Det enda som jag kan tycka är lite annorlunda är att han är betydligt gnälligare än vad han brukar vara. Vilket i och för sig borde bero på att han sover sämre. Om en liten stund ska vi äta lite mellis och efter det ska vi ta en skön promenad.

1 kommentar:

  1. Skönt att han ändå börjar bli piggare, dock förstår jag att det är jobbigt att han inte sover något vidare. Jobbigt både för er och honom... Hoppas det också vänder snart!

    SvaraRadera