fredag 21 oktober 2011

Glassfrukost

Just nu ligger Joppe i sin säng och jag bara väntar på att han ska somna. Igår sov han ingen middag överhuvudtaget och jag hoppas att han inte tänker köra på samma visa idag igen. Han behöver verkligen sova om han ska orka vara lite pigg nu i eftermiddag. Med maten går det sådär, igår åt han bra (hungern hade antagligen kommit ifatt honom) men idag är det svårt att få i honom något. Därför fick han lite glass till frukost och det gick ner. Annars brukar han inte gilla glass för han tycker det är för kallt, men det är ju lätt att äta när man är slemmig i halsen.

Idag skulle vi egentligen ha fikat med Petra och Charlie, men tyvärr fick vi ställa in det. Vi vill inte att lille Charlie ska bli smittad och inte Petra heller såklart. Därför hoppas vi istället på att pappa Jonas kommer hem skapligt tidigt idag så vi kan ha fredagsmys här i sjukstugan.
Är man sjuk så får man äta glass till frukost...och dricka saft
Joppe kikar på Bolibompa

4 kommentarer:

  1. Milton var så slemmig och hostig tidigare idag,, så han spydde!! Knappt han fick upp det!! Hoppas Joppisen kryar på sig snabbt:-)

    SvaraRadera
  2. Riktigt tråkigt när dem jobbar såpass mycket. Jag är iofs ganska van,, då A har jobbat mycket sen vi träffades. På hans förra jobb,, jobbade han 7-19 ungefär. Det var inget skoj,, nu är det ännu värre!! Vi ses inte ens mån till fre!! Puuh.. Men man vänjer sig fort!! Vad jobbar Jonas med? Han jobbar dagtid va och ibland längre än vanligt?

    SvaraRadera
  3. Vad söt han är när han sitter i sin stol=) Kan tänka mej att Jonas har mycket att göra då han är egen företagare. Är ju samma som ett chefsjobb. Skönt ändå att du verkar ha honom hemma ganska så mycket trots att han är egen företagare.

    SvaraRadera