onsdag 23 november 2011

OK-stämpel på rumpan

Utskrivningen från BB gick väldigt bra och lille Molle fick en OK-stämpel på rumpan både från barnmorskan och från barnläkaren. Han hade inte tappat mycket vikt utan låg på 3540 g nu. Hörseltestet gick bra och PKU-testet är nu taget. Besöket där gick väldigt fort och det var skönt eftersom Joppe var med oss. Till Joppes förtjusning fanns det en rutschkana i väntrummet så han och Jonas var mest där ute och lekte.

Nu är vi i alla fall utskrivna från BB och det känns riktigt skönt!


4 kommentarer:

  1. Va härligt ;) man blir ju helt kär när man ser på dom små nykomna liven ;)

    SvaraRadera
  2. Men vilka sötnosar ;) skönt att allt gick bra och att ni nu är utskrivna. Tack snälla, nu närmar vi oss snart ett nytt år och där efter bebisen :)

    Jag tycker de va snällt att dom tänkte på storebror med där med paket. det är ju faktiskt han som förstår det hela mest där :)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att allt gick bra! Molle ser så himla söt ut, Joppe också såklart! Kram!

    SvaraRadera
  4. åh vad härligt att allt gick bra och att ni nu är utskrivna! varje ok stämpel va gäller ens barn är ju så värmande(så man sträcker på sig varje gång).. hihi ;)

    Har ni enbart syskonvagn eller har ni en separat liggvagn också??

    Jag är så klyven om vi ska skaffa en syskonvagn också.. att jag valt att ha separata är ju för att jag ibland kommer vara ensam med bara minstingen och vill då inte drass iväg med en syskonvagn där den inte fylls på halva delen ;)

    däremot händer det ju att man ska iväg ensam med båda barnen.. å då vetitusan om det räcker med ståbräda för Jolines del ännu.. fast jag tror iofs att hon kommer vara ganska glad i att få gå och hålla i lillbrors vagn. men ändå ?? gaah..

    SvaraRadera