onsdag 29 februari 2012

Den stora shoppingdagen

Igår ringde klockan 03:21, fast det var inte väckarklockan utan en hungrig Molle som tyckte det var dags för en slurk. När jag hade matat färdigt och bytt blöja x2 var klockan närmare 04:00, alltså ingen idé att gå och lägga sig, då klockan ändå skulle ringa vid 04:20. Istället ringde jag och väckte Petra (jag är en mycket snäll vän) och sa att det var dags att stiga upp och göra iordning sig. Några minuter senare åkte jag och Molle och hämtade upp Petra. Sedan styrde vi vidare mot Ullared, med destination Gekås. Molle sov hela vägen fram till Gekås och vaknade lagom till att vi svängde in på parkeringen. Vi fick parkering längst fram, tjooohooo! Endast en ynka liten bil, förutom vår, fanns på parkeringen. Och med tanke på all imma på den bilens fönster, hade de nog suttit där inne och tryckt ett bra tag.

Hur som helst så matade jag Molle innan vi gick ur bilen och Petra fick agera golv-pedagog, det vill säga förste blöjbytare. Hon fick äran att byta blöja 2 gånger inom loppet av 5 minuter, men hon har ju vanan inne så det fixade hon galant. Vi hann även med att mumsa i oss frukost som Petra varit snäll och tagit med. Ja vi hade liksom ingen brådska eftersom Gekås fortfarande inte hade öppnat...haha.

Vi gick i alla fall inne på Gekås i många många timmar och det var väldigt lite folk, vilket var riktigt skönt. Vi är vana vid att få trängas så det var skönt att kunna titta på sakerna i lugn och ro. Molle var i stort sett nöjd precis hela tiden, han sov lite, åt lite, bajsade mycket och verkade inte alls må dåligt över att behöva vara med på den stora shoppingdagen.

När vi tröttnat på Gekås-shopping, chokladbollar, wienerbröd och Burger King åkte vi vidare till IKEA där shoppingen fortsatte. Man kan liksom inte åka förbi IKEA utan att ta en "snabb" sväng där. Som tur var kom vi hem oskadda också, lite trötta och slitna men glada och några tusen fattigare.

Tack Petra för all hjälp med Molle, du är bäst! ♥

3 kommentarer:

  1. ser ut som ni haft en riktigt mysig dag, å ja antar att ni va galet trött igår kväll?! hihi kram

    SvaraRadera
  2. Åh shopping är alltid lika kul :) hoppas att ni hitta mkt fint!!

    SvaraRadera
  3. Åh vad kul med shopping! Hoppas ni hittade massa kul! Kram

    SvaraRadera