torsdag 22 mars 2012

Vårigt

Vilket underbart väder vi har här idag. Det är vår i luften, solen skiner och jag har fönstren öppna. Här ska alla bassilusker vädras ut. När Jonas kommer hem från jobbet har vi operation storstädning här hemma, varenda liten millimeter ska noggrant städas och saneras. Nu hoppas vi verkligen att vi är färdiga med all sjuka för en lång tid framöver. Trots det känner både jag och Jonas oss tröttare än vanligt samt helt slut i kroppen. Men jag har ändå en förhoppning om att vi ska vakna upp på lördag morgon helt friska och med ett leende på läpparna.

3 kommentarer:

  1. Ja gud vädret är helt underbart ute! Äntligen! Hoppas ni blir piggare hela familjen så dopet blir bra i helgen!

    SvaraRadera
  2. ja Alma har varit väldigt åksjuk, å olle bara nån gång men å andra sidan har vi ju kört samma metod som med alma på honom från första stund å de har nog gjort sitt till!
    De ser på dvd i bilen, å eftersom den fästs på nackstödet så får de en bra vinkel på huvudet å de gjorde susen...inte titta neråt bara!! Sen gjorde de lite även när vi bytte bil...de sitter bättre i vår bil än i en "vanlig" kombi eftersom vår bil är så rymlig. fast den stora vinsten är helt klart dvdn. Å efter att Alma nu är 4 år så sitter hon ju framåtvänt å de är helt klart skillnad. Ja är oxå åksjuk om ja sitter i bak men när vi bytte till vår ford s-max så kan även ja åka i bak för man sitter sååååå mycke mer upprät å ser bättre från baksätet.
    INTE ku. med åksjuka barn asså...usch!
    ja visst är de fina kläderna!?! jättenöjd!
    Ska vi boka en date nästa vecka tro??
    kram

    SvaraRadera
  3. Godmorgon mitt solsken!
    SKÖNT o höra att ni är på bättringsvägen!Helt sjukt va mycket skit ni har åkt på på sistone...
    Men nu får det vara nog!nu är ni friska till 2034.MINST!
    hoppas verkligen att ni känner er på topp idag iaf.Med ett vädrat o städat hem kommer man jäkligt långt. (iaf i min hjärna...)

    O du?alla bilderna på barnen är sååå fina!(är kanske dålig på att säga det...) Molle bara strålar på de sista här nedan!
    O du är ju alltid vacker som en dag!
    Massa massa kramar

    SvaraRadera