måndag 21 maj 2012

"Om nu mamma, Oppe åka vagn"

Efter vi hade ätit kvällsmat fick Joppe välja om han ville gå ut i det fina vädret eller om han ville stanna inne och se på film. Joppe valde att gå ut, vilket jag blev glad över. När det är så här fint väder klarar jag knappt av att vara inne överhuvudtaget.

Jag hade tänkt att vi kunde vara ute i trädgården men det hade Joppe inte alls planerat. Han klättrade istället upp i vagnen och sa "Om nu mamma, Oppe åka vagn". Så det var bara att traska iväg, jag hade ju trots allt lovat Joppe att han skulle få bestämma vad vi skulle göra. Därför fick Joppe även välja vilken väg vi skulle gå, om vi skulle gå åt höger, vänster, rakt fram o.s.v. Joppe var väldigt bestämd och visade klart och tydligt att var vi skulle gå och givetvis ledde promenaden oss till lekplatsen vid Bågen. Lekplatsen där hans favoritrutschkana finns, röret. Vi stannade en bra stund vid lekplatsen innan vi gick vidare hemåt för att dricka vatten och äta glass.

Eftersom det var helt underbart väder beslöt vi oss för att stanna ute i trädgården och vänta tills Jonas kom hem från golfträningen lite efter 19. Nu håller vi tummarna för att denna härliga sommarvärme håller i sig så vi kan få njuta av en lång, varm och solig sommar.

Att åka på mage ner för röret är populärt!

1 kommentar: