onsdag 20 juni 2012

Prästens lilla kråka...

I förmiddags tog jag och barnen som sagt en promenad till Fornbyn för att gå på Öppna Förskolans midsommarfirande. Vi mötte upp Maja och Sixten samt Marcus och Charlie och traskade in på området. Där träffade vi även Emelie och Melker, till Joppes stora glädje.

Som vanligt var det jättemysigt! Solen sken och det var helt underbart väder, perfekt midsommarväder. Förra året var det kallt och regnigt (ja som det brukar vara då man firar midsommar). Joppe var först inte så intresserad av att dansa kring midsommarstången, det fanns ju så mycket annat roligt att göra. Som exempelvis springa iväg och försöka smita till lekplatsen. Joppe och Melker var riktigt busiga och ville gärna smita så fort möjligheten gavs. Lekplatsen lockade väldigt mycket. Sen så blev han givetvis hungrig så då fick det bli fruktstund på filten, men Joppe hann i alla fall dansa till två sånger och de var nog de bästa tyckte Joppe, "Björnen sover" och "Raketen".

Efter midsommardansen bjöds det på en jättegod jordgubbstårta. Vi fikade tillsammans med våra vänner och sen avslutade vi med att leka en liten stund på lekplatsen. Molle var så snäll hela tiden, han är verkligen en otroligt snäll kille. Han satt nöjd i vagnen och var glad trots att jag fick springa iväg och hämta Joppe stup i kvarten. Molle passade även på att ta en skön sovstund i vagnen, mammas lilla hjärtegull!

När vi kom hem gick vi till mina föräldrar där vi blev bjudna på en jättegod lunch. Underbart att bara få sätta sig vid ett dukat bord och bara börja äta.

Nu håller jag på och packar för fullt här hemma inför morgondagens resa, för om 1,5 timma ska vi gå till Charlie på 1-årskalas, det ska bli väldans kul!

Vilken underbar dag vi har (trots trötthet och huvudvärk)!

 Joppe springer till Melker
 Molle och Sixten myser i vagnen
 Melker och Joppe mumsar jordgubbstårta
 Charlie och Marcus
Sixten och Maja
Midsommarstången

6 kommentarer:

 1. Underbara foton - tack för en urmysig fm! <3

  SvaraRadera
 2. ser ut som ni haft de super mysigt å trevligt =)

  SvaraRadera
 3. men så härligt! Vilken uppladdning inför fredagen :) jag hoppas på att Viggo ska tycka det är lite roligare att dansa runt stången det här året, förra ville han inte riktigt men var helt fokuserad sen när det var dags för godisregn haha :)

  SvaraRadera
 4. Ses vi i grebbestad över midsommar ? :)

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder!Men va tusan??Har ni tjuvstartat firandet?? ; )
  hoppas allt är bra med er!Saknade inlägg från dig igår...Och idag!
  ville bara kika in en snabbis o önska fantastiska dig o din fina familj en riktigt härlig midsommar!
  KRAMAR i massor

  Ps Tänk inte på det!Jag är precis likadan just nu.Hinner fasiken inte!
  Men jag hoppas du vet huyr glad jag blir så fort du har lämnat några rader.
  Love u!kram

  SvaraRadera
 6. mysigt med midsommarfirande, allt sånt uteblev för oss...eller iallafall mejj iår! Barnen firade ju på dagis som tur va! Men vi va gladerligen på bröllop istället!!! kram på er

  SvaraRadera