söndag 8 juli 2012

Plaskpoolspremiär

Nu ska vi åka på en dagsutflykt så jag har egentligen inte tid att sitta framför datorn. Tänkte mest bara göra en liten sammanfattning om gårdagens eftermiddag:

Enligt väderprognoserna skulle det blir regn, regn och åter regn igår. Men istället blev det hur varmt som helst, dock ingen klarblå himmel och sol. Himlen var istället full av gråa moln, men tydligen inga regnmoln. Det var lite konstigt att det inte kom något regn för det kändes verkligen som om regnet hängde i luften och det var riktigt kvavt och klibbigt.

För att svalka barnen fyllde vi upp bebis-poolen ute i trädgården så de fick plaska lite. Molle har inte badat i plaskpool förut så det var premiär för honom. Han tyckte att det var roligt (tror vi i alla fall), han bjöd dock inte på några leenden eller skratt, vilket förmodligen beror på att Joppe skvätte och stänkte vatten så han hade fullt upp med att blunda. Men han var inte missnöjd eller ledsen så vi tolkar det som att han tyckte det var roligt och skönt med ett litet dopp ändå.

Bilder från gårdagens plaskpoolbad:

Mina fina killar


Som ni kanske ser gick det lite väl vilt till ibland ;)


 Joppe var minsann lugn i poolen då Molle inte var där

Molle premiärbadar i plaskpoolen

2 kommentarer:

  1. visst är de toppen me en sån plaskpool =) vi har en sån te linus me å sen har vincent en lite större =)

    SvaraRadera
  2. Perfekt att kunna svalka av barnen i en plaskpool, håller tummarna för att ni snart får användning för den igen, vet inte hur vädret är hos er, men här har det varit väldigt mycket regn sista tiden... Kram

    SvaraRadera