torsdag 9 augusti 2012

Sista dagen i Fjällbacka

Idag är det redan torsdag, vilket innebär att det är sista dagen i Fjällbacka för oss den här gången och även sista gången vi besöker västkustens pärla för i år. Idag ska vi nämligen åka hem till Skara igen men innan dess så ska vi givetvis passa på att njuta av vår sista dag. Anledningen till att vi redan ska åka hem är för att vi har 8-månaderskontroll på BVC med Molle imorgon bitti. Vi fick avboka vår förra tid eftersom vi var i Fjällbacka den gången också och nu är Molle snart 9 månader, så nu kan vi inte med och boka om tiden igen.

Men det ska bli skönt att komma hem också, hemma är ju trots allt alltid bäst. Man kan verkligen ha det hur bra som helst borta, men ändå är det alltid lika skönt att komma hem. Jonas tycker det är rätt skönt att vara hemma några dagar innan han börjar jobba också, vilket jag förstår.

Nej nu har jag inte tid att sitta här och spilla tid! Nu ska vi ju ta vara på vår sista dag i Fjällbacka! Vi hörs ikväll eller imorgon! Hoppas ni har en härlig dag!


Bilderna nedan är från vår strandpromenad igår kväll:


1 kommentar:

  1. Fru Gunnarsson9 augusti 2012 13:45

    Vi gillar att ni kommer hem nu :) Längtar tills vi kan fika, leka o promenera ihop!! Alldeles för länge sen vi busade <3

    kram kram

    SvaraRadera