onsdag 29 augusti 2012

Snart smäller det!

Den 3 september smäller det! Då ska jag minsann börja träna och jag ser mycket fram emot att få hoppa upp på spinningcykeln och svettas. Jag behöver verkligen träna för att må bra så nu är det nedräkning som gäller. Ikväll ska jag kolla igenom vilka pass jag ska gå på och försöka göra ett träningsschema. Maja ska också börja träna vilket känns riktigt kul! Det är alltid både lättare och roligare om man kan träna tillsammans. Har jag tur så kanske jag kan tvinga med mig "Upptagna Petra" på något pass då och då.
 
Jag tycker även att det ska bli lite extra kul att börja träna nu när gymmet byter lokal, det blir liksom en riktig nystart. Hoppas på att det kommer bli riktigt fint och fräsht på det nya stället.



6 kommentarer:

  1. Visst ska det bli kul med en ny lokal, kan ju inte bli värre än vad det har varit iaf! Massor med spinning verkar det bli oxå så ett par passi veckan måste man väl kunna hinna med. Ska du träna något annat också eller är det bara spinning som gäller?

    SvaraRadera
  2. Men åh va skoj! Jag vill också träna på hälsostudion! Det är nackdelen med att inte bo i skara eller ens jobba där nu...har ju tränat där sen jag var sexton så det känns ju liksom hemma på något vis...fasiken va gött med både nya lokaler och massa roliga pass!

    SvaraRadera
  3. Åh vad gött med träning! Jag är sååå sugen, men hittar inte riktigt tiden att gå på pass nu med jobb och vardagsrutiner! Hur gör folk?! :p

    SvaraRadera
  4. okej, va kul med nytt å fräscht...de har vi här med sen en tid!! väldigt härligt även om jag varit dålig på å gå dit nu de senaste, men nu är ja på g igen känner jag!!
    var ska de öppna nu??

    kram

    SvaraRadera
  5. angående olles utslag ja....de är ju "borta" eftersom han varje dag äter allergimedicin i väntan på remissen till allergimottagningen!! Men de verkar dröja... trist när de gäller en så liten kille!! men vi funderar på å testa oss fram lite själva nu igen!! vi får se...känns inge bra å medicinera en 2 åring om man inte vet helt varför, kanske nåt vi "bara" kan utesluta liksom!! ja som sagt vi får se...

    SvaraRadera
  6. Åh heja dig!! Jag började nu "på riktigt" för nån dag sen men har redan vart där fyra gånger, det är verkligen så härligt att få rå om sig själv lite och för att inte tala om hur bra man kommer må sen när man får lite kondition och muskler, gladare mammor tror jag vi kommer bli :)

    SvaraRadera