fredag 26 oktober 2012

Äntligen helg!


God morgon!
 
Här hemma är vi alla vakna nu. Molle vaknde vid 07:10 och väckte givetvis även Joppe med sin ljuva stämma. En trött Joppe trippade ut i vardagsrummet och bädda ner sig i soffan till Bolibompa, men hade nog gärna velat sova minst en timma till egentligen. Men nu har vi alla piggnat till lite och förhoppningsvis blir det en härlig fredag.
 
Solen skiner fint in genom fönstren men det ser ut att vara riktigt kallt ute idag. Vi ska försöka ta oss en promenad nu på förmiddagen och passa på att rasta Figo. Har vi tur hinner Moster C vakna också så vi får sällskap. Appropå Moster C så är barnen jätteglada över att hon och Patrik är här hos oss, jag och Jonas också såklart. Båda barnen var lite blyga de första minuterna då de kom, men sen var de precis som vanligt.
 
Igår kväll kom Maja och hämtade upp mig och Moster C för att sedan åka vidare till Enjoy för att äta lite gott och vara med på Music Quiz. Även Majas syster Moa kom lagom till att quizen skulle börja. Vi åt tapas, drack vin och hade en riktigt rolig kväll. Tävlandet gick helt okej, vi kom på fjärde plats och det är inte fy skam.
 
Glad fredag på er!


Och där åkte min mobil i backen, precis som vanligt!






















-

1 kommentar: