lördag 20 oktober 2012

Förberedelser

Idag har vi en rolig men intensiv lördag. Vi har en hel del att planera, förbereda och genomföra, då vi ska bjuda Jonas föräldrar samt bror med familj på middag. Vi ska bjuda på en trerätters meny, som förhoppningsvis blir riktigt god. Vad vi ska bjuda på får ni veta imorgon, kan inte avslöja menyn än då det ska bli en överraskning för våra gäster.
 
Men nu till vår fredag. Igår förmiddag tog jag och barnen det riktigt lugnt och strosade runt i myskläder hela dagen. Efter att vi lunchat tog vi en promenad bort till Maja och Sixten, där blev vi bjudna på smarrigt fika och en rolig lek- och pratstund. Molle valde att sova ute i vagnen hela tiden så han fick tyvärr varken vara med och leka eller fika. Men med tanke på att han endast sovit middag en gång per dag och då högst 30 minuter i en veckas tid, så behövde han den sömnen. Molle är verkligen ett barn som sover som allra bäst ute i sin vagn . Men med tanke på att det har regnat varje dag det senaste så har det inte blivit lika många promenader, därmed inte lika många tillfällen att sova ute för Molle.
 
Efter storhandling, spinning och nattning av barnen gick Jonas ut för att träffa sina vänner. Först hade han inte planerat att gå ut för han var så trött. Men sen så blev han lite sugen och valde att gå bort en sväng. För min del gjorde det inget för jag kunde då mysa ner mig i soffan med jordgubbar och kesella vanilj, tv och dator.
 
Nej nu måste jag göra lite nytta så vi håller vårt tidsschema...Ha en härlig lördag nu!
 
Bjuder på lite bilder från fikan hemma hos Maja och Sixten:
 




 

1 kommentar:

  1. Men Linda då.. Var det inte ni som inte kunde ;-)

    SvaraRadera