onsdag 21 november 2012

Blå och lila

Joppe sov bra inatt trots att han hade svårt att andas genom näsan. Men vi valde att hålla honom hemma från förskolan ändå. Joppe sov länge och det behövde han nog, efter den jobbiga gårdagen med skadad näsa och väntan både på vårdcentral och sjukhuset (röntgen). Näsan ser bättre ut, tack vare att svullnaden har gått ner ganska mycket. Men nu börjar näsan att bli blå-lila, mest lila är det mellan ena ögat och näsan. Sen ser näsan lite rakare ut samt lite sned, får hoppas att den inte förblir sned.
 
Jag, Molle, Maja och Sixten brukar ju ses på Nockes och äta frukost ihop på onsdagar men idag ställde vi in frukosten och tog en promenad istället. Inget roligt för Joppe att sitta på Nockes i några timmar och lyssna på vårt tjat. Medan Sixten och Molle sov i vagnarna stannade vi till vid lekplatsen så Joppe fick leka och gunga lite. Det var riktigt skönt ute och soligt, perfekt att spendera förmiddagen utomhus då.
 
Just nu sitter jag och barnen i Joppes rum, Joppe bygger med duplo och Molle leker med kassaapparaten. Om någon timma kommer Moster C hem till oss, hon håller just nu på att köra de 40 milen hem. Det ska bli riktigt kul att få träffa henne i några dagar. Joppe tror inte på att Moster C ska komma, när vi säger att Moster ska komma säger han bara "nej nej kajjo på jobbet". Jag lär få jätteglada barn när hon kommer sen.
 
 
Bilden på Joppes togs i morse vid 9-tiden,
inte så farligt blå/lila om man jämför med nu. Han blir mer och mer blå/lila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar