tisdag 19 mars 2013

Det blir en dag på stranden...

...nja inte direkt, men på badhuset i alla fall.

När Jonas kom hem från jobbet idag var maten på bordet och barnen hade redan börjat äta. Badväskorna var packade och barnen var ivriga för att åka iväg till badhuset. Jag var lite osmart i morse och sa till Joppe att vi skulle åka och bada på badhuset när Jonas slutade jobbet. Joppe hörde bara ordet "badhus", allt annat försvann och han skyndade mot trappan, på med mössan, hämtade vantar osv. När vi sedan svängde in på förskolan blev han inte alls glad. "Nej mamma, inte dagis, åka badhuset". Men efter att ha förklarat om och om igen att vi ska åka till badhuset senare så pappa också får följa med släppte han det och kilade in på avdelningen. 

Hur som helst så kom vi iväg snabbt till badhuset. Jonas fick slänga i sig maten för barnen ställde sig vid grinden direkt när de hörde att han kom hem. Och där stod de tills det var dags att åka. Väl framme på badhuset följde Joppe med Jonas och jag tog Molle. Vi badade i 1,5 timme men barnen hade nog gärna badat lite till. Molle som valde att vakna alldeles för tidigt i morse (när klockan börjar på 05 är det på tok för tidigt) samt endast sov 30 minuter på vilan kämpade på och orkade bada utan sura miner. 

Jag är så glad över att vi valde att åka och bada idag. Det var jättemysigt att åka allihopa, oftast är det bara Joppe och Jonas som åker. Men det är givetvis kul för Molle att få följa med också. Detta ska vi göra om ofta! 

Molle blev lite ledsen för att två tjejer kollade på honom och pratade med honom inne i omklädningsrummet. 


Men väl inne i själva badhuset blev han sig själv igen


Joppe fullkomligt älskar att bada


Åka rutschkana är kul!


Joppe är ingen badkruka!


 Trött Molle i omklädningsrummet

1 kommentar:

  1. Så otroligt gosig Molle ser ut på sista bilden <3 Mysig ålder!

    SvaraRadera