onsdag 13 mars 2013

Spontanitet

Det börjar bli ganska mycket spontanitet i mitt liv just nu och vår eftermiddag var inte ett undantag. Sara och Alfred kom och ville leka, vilket vi självklart ville. Det är rätt skönt att inte ha allt inplanerat alltid, det är härligt när det är spontant och det bästa av allt är att allt inte behöver vara perfekt. Man behöver inte bjuda på nybakat fika och det behöver inte vara nystädat. Det viktigaste är inte att ha ett fint och städat hem, att bjuda på olika sorters nybakade kakor, det viktigaste är att umgås. Att leka, prata, fika och bara umgås med fina vänner. Onsdagar är även den dagen då vi har minst ordning här hemma, eftersom vi har städdag på torsdagar. Så trots att det var lite damm här och där samt leksaker överallt hade vi det lika roligt som alltid. 

Jag slängde snabbt ihop en chokladbollstårta innan våra gäster kom, det är perfekt att göra en tårta av chokladbollssmeten när man har bråttom. Inget rullande, inget kladd och klart på några få minuter. Gott gott gott!1 kommentar:

  1. Har en rolig tävling i bloggen där man kan vinna en Carena lieback lux sulky (värde 749kr)! Inte många deltagare, så chansen att vinna är stor.

    Tävla här: http://yarp.blogg.se/2013/february/tavla-om-en-carena-sulky-lieback-lux-2.html#comment

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera