fredag 14 juni 2013

Fredagskvällen

Fredag kväll är här och jag sitter i soffan och småsneglar på tv:n och spanar in olika inredningssidor samtidigt som jag skriver detta blogginlägg. Barnen sover och Jonas är iväg på spelkväll med sitt COD-gäng. Jag antar att Jonas kommer att komma hem väldigt sent i natt så det blir nog en tidig kväll för mig.
 
Vi har haft en bra fredag. Barnen har varit lediga från förskolan och jag har lyckats att kombinera att jobba hemifrån samtidigt som jag har haft barnen hemma. Molle hade tid för sin 1,5 årskontroll i morse på BVC (han var 1,5 år den 19 maj). Molle skötte sig mycket bra och visade både att han kunde säga minst 8-10 ord, stapla klossar, peka ut olika kroppsdelar och hämta saker på uppmaning. Duktiga Molle ♥ Han fick även spruta, vilket inte var direkt populärt men tårarna försvann fort. Måste även berömma Joppe som skötte sig jättebra. Han lyssnade på mig och klarade sig själv under hela besöket. Medan jag pratade med barnmorskan och Molle blev "kollad" satt Joppe och pusslade samt läste "Max kaka" högt för oss andra.
 
När vi kom hem var Molle helt slut. Vi satte på en film och satt och myste i soffan alla tre. Molle somnade nog på 10 minuter i mitt knä. Jag bar över Molle till min och Jonas säng så han fick sova ostört. Under tiden såg Joppe klart på filmen medan jag passade på att jobba undan lite med datorn bredvid honom. Vi fixade lunch och lagom till maten var klar kom en nyvaken Molle tassande ut i köket. Ja vi har verkligen haft en härlig dag, jag och barnen.
 

 
Joppe älskar att pussla.
Här pusslar han några gratispussel från Libero.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar