onsdag 3 juli 2013

Vad man glömmer fort!

Molle är 1 år och 7 månader nu och igår kväll satt jag och kikade tillbaka på bilder då Joppe var lika gammal. Jag konstaterade återigen att det verkligen är två helt olika barn vi har fått, både till utseende och personlighet. Något de har gemensamt är att de är envisa, busiga, de äter lite och deras skratt låter likadant. Skulle jag räkna upp alla olikheter skulle listan bli väldigt lång. 

Molle är ett barn som älskar när det är fart och fläkt. Han leker korta stunder och byter aktivitet fort, han vill gärna leka tillsammans, vill inte vara själv, härmas och apar efter på precis allting. Molle gillar inte att se på tv och film, tröttnar efter 10 minuter. Han gillar att hämta saker på uppmaning, han vill duka bordet, ta fram kläder på morgonen och försöka ta på sig skorna. Molle är bestämd med vad han vill ha, han vill ha den STÖRSTA melonbiten, den BÄSTA bilen och den FINASTE tröjan. Molle är väldigt medveten om många saker, han förstår mycket, hör allt och är uppmärksam. 

Joppe är ett barn som klarar sig själv, som kör sitt race. Han gillar att leka ensam lika mycket som han gillar att leka med kompisar och kan sitta långa stunder med samma aktivitet. Joppe bryr sig inte om ifall han får den minsta eller största fruktbiten, så länge han får någon utav dem. Han bryr sig inte heller om vad för kläder han har på sig utan går alltid med på det vi tar på honom. Joppe gillar att leka, pussla, bygga och köra med sina älskade bilar. Han kan koncentrerat se på en lång film utan att lämna soffan och gillar att spela på iPaden.

Älskade barn! Något ni definitivt har gemensamt är att ni är såååå älskade ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar