tisdag 6 augusti 2013

Sommar i Göteborg

Söndagen 28 juli lämnade vi Fjällbacka och åkte vidare mot Göteborg. Vi hade sedan länge pratat med Petra, Marcus och Charlie om att spendera några dagar i Göteborg under semestern. Vi ville åka till Liserberg, Universeum och Alfons Åberg huset. Givetvis ville vi även passa på att träffa Moster C och Patrik som bor där. Vi valde att stanna över från söndag till tisdag hos dem. 

Redan på söndagen chansade på att åka till Liseberg, regnet hängde i luften men vi ville så gärna försöka vara där en dag då det är lite mindre folk. Det visade sig senare vare ett helt perfekt val av oss. Knappt någon kö alls till åkattraktionerna och det lilla regn som kom gick över fort. Tyvärr var min kamera nästintill urladdad så Petra fick agera fotograf. Jag har inte fått de bilderna än, men några har jag från min kamera.


Barnen åkte Kaninresan med Patrik och Jonas


Joppe älskade att åka elefant


Nöjd Joppe


Molles favorit var den hederliga karusellen. Molle älskar nämligen hästar.


Farfarsbilarna är roliga både för stora och små. Här åker Charlie och Joppe tillsammans.


Det gäller att vara fokuserad, så man får körkort 


Jonas och Patrik fick också åka farfarsbilarna tillsammans med Molle och Joppe.


Liseberg får verkligen tummen upp! Kaninlandet de har gjort om var toppen och åkattraktioner som passar både Joppe och Molle. Vi var där precis hela dagen och lämnade parken när de stängde. 


Dagen efter valde vi att gå till Alfons Åberg huset. Ingen av oss hade varit där tidigare, men det var helmysigt tyckte vi alla. Barnen lekte för fullt och hade roligt. 



Efter Alfons Åberg besöket, lunch och shopping valde vi att gå till Universeum. Barnen uppskattade besöket där också. Joppe tyckte särskilt mycket om att titta på hajarna, aporna och dinosaurierna. Det blev lite tråkigt med alla fiskar bara "Mamma, inga mer fiskar nuuuu"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar