tisdag 19 november 2013

Molles dag idag

I morse när jag vaknade av alarmet var det alldeles tyst här hemma. I vanliga fall brukar antingen Molle ha väckt oss innan alarmet eller så vaknar han direkt efter att alarmet har ringt. Joppe sov sött bredvid mig och Jonas likaså. När jag smög ut ur sovrummet kikade jag in till Molle och han sov gott han med. Jag satte mig i köket och åt frukost samtidigt som jag dukade fram frukost åt födelsedagsbarnet och hans bror.
 
Frukostbrickan
 
Klockan tickade iväg och till slut fick jag gå in och väcka Jonas och Joppe för att sedan sjungandes gå in till Molle för att väcka honom. Molle hade nog gärna sovit en stund till men han piggnade till lite när han såg presenterna. Barnen öppnade presenter inne i Molles rum och sedan flyttade vi ut till vardagsrummet där frukostbrickorna var uppdukade framför tv:n. Det var mysigt att få fira Molle tillsammans på morgonen. I vanliga fall (om de var friska) hade Jonas redan varit på jobbet och jag hade garanterat fart runt som en stressad och virrig mamma. Men idag kunde vi ta det lugnt och Molle fick en mysig start på sin födelesedag.
 
Två tröttisar öppnar presenter i Molles säng
 
Födelsedagsbarnet blåser ut ljusen
När barnen åt frukost framför tv:n passade jag på att smita iväg till jobbet. När jobbdagen var över skyndade jag mig hem för att mysa med med mina små. Vi tog en skön promenad och sen gick vi in och lekte och öppnade fler presenter. Framåt kvällen kom mormor och morfar över med födelsedagstårta och Molle blev firad igen.
 
Busig 2-åring som bara ville bita i tröjan
 
Födelsedagstårta

 
Jag hoppas och tror att Molle har haft en riktigt bra födelsedag - Tänk att han redan är 2 år!
 
Tack för alla grattishälsningar som Molle fått idag, för vykorten (från Jung) och för presenterna som kom med posten (Annki). Ni är underbara!

1 kommentar:

  1. Blöjor,barnmat,välling mm ,direkt hem tilldörren med hemleverans över hela Sverige.

    NU ÄVEN MED BYXBLÖJOR OCH BLÖJTÅRTOR.

    www.blojbudet.se

    SvaraRadera