tisdag 22 mars 2011

Andra dagen, långsamma dagen

Tisdagen är här och därmed veckans långsammaste dag enligt mej. Men bara för att det är en långsam dag behöver det inte betyda att det är en tråkig dag. Nej då, jag och Joppisen har en riktigt mysig morgon med bokläsning och massor av gos. Vi har startat morgonen lugnt, vilket jag gillar allra bäst.

Sötaste trummisen hade vi här hemma i lördags ♥

4 kommentarer:

  1. Hej Linda jösses, va du bloggar va kul! Jag fick adressen av din mamma, sitter här på frukosten och små läser . Jättefin blogg. Jag bloggar också men inte alls i din klass=) livetmedebbalinnea.blogg.se heter den iallafall, men jag har lösen på min. Kul att titta in här var det iallafall Hoppas allt är bra med er. // Elenore ifrån Scan

    SvaraRadera
  2. ja visst är tisdagar sega...så långt till helgen känns de som!!!
    Alma är på dagis så här är de lugnt, vilket resulterar i att Olle passar på å sova lite extra när han nu får sova utan å bli störd av storasyster!
    Så vi gör sällan nåt, vi bara väntar på att vårt babysim ska börja...15.30 är de...så de är ett tag kvar om man säger så!!!
    Tycker vi borde ses nån gång med våra gossar Linda, va evigheter sen vi träffades å nu när vi hörs så ofta via bloggen så...
    Ha en mysigt tisdag, kram

    SvaraRadera
  3. Hihi, ser ut som han har riktigt kul när han spelar..! Måste säga igen att din blogg är jätte fin! :) Kram

    SvaraRadera
  4. Låter som en myspys dag! Kram!

    SvaraRadera