måndag 21 mars 2011

Måndagens planer

Det känns faktiskt ganska skönt med måndag idag, säkerligen beroende på att förra veckan har varit väldigt fullspäckad. Nu i veckan har vi i och för sig en del planerat också men inte alls i samma omfattande mängd samt förberedande saker.

Idag så ska vi till BVC för 1-årskontroll, känns både kul och mindre kul. Jag tycker alltid att det är spännande att se hur mycket Joppe har växt på längden och hur mycket han väger. Däremot känns det inte alls kul att min lille Joppe ska få sprutor (vaccination), usch det gör verkligen ont i mammahjärtat. Men som tur är så är han ovetande om det ända fram tills de sticker honom. Men usch vad man känner sig elak när man håller fast honom och man vet att han får ont. Tyvärr ska vi dit mitt i Joppes vila, så han lär ju inte vara på sitt bästa humör direkt.

Igår innan kalasgästerna kom var vi och lekte en stund i lekparken. Det var helt underbart skönt ute och vi hade en riktigt mysig stund tillsammans lilla familjen. Korten nedan kommer från gårdagen i lekparken:

3 kommentarer:

  1. Underbara bilder på underbart söta Joppe

    SvaraRadera
  2. Ni ser ut å haft flera underbara kalasdagar!
    Å ja Linda, visst de va verkligen underbart å grilla! Inte fy skam å få äta utegrillad mat trots att man får göra de inne!! De är vårkänslor bara å få tända grillen ju :-) de doftar ljuvligt!!
    kram

    SvaraRadera