söndag 10 april 2011

Atelje Holgers

Tidigare idag åkte vi ut till Atelje Holgers för att fika tillsammans med Maja och Jonas. Det var helt undebart där, soligt och helt vindstilla. Vi satt ute och fikade och bara njöt. Jag hade kunnat stanna där hela dagen, så härligt och fint var det där. Efter en stund kom även Petra och Marcus dit och gjorde oss sällskap. Det blir garanterat fler besök där nu i vår.


6 kommentarer:

  1. 'Cause I'm!
    Havin'!
    A good! Time!
    With you!
    I'm tellin' you

    SvaraRadera
  2. Villervallas Dark Wash var jätte sköna i kvalitén o super snygga. Liksom mjuka o tunna. Förstår att du blir sugen=) Du får ta dej en tripp till Rydéns Kids innan det tar slut. Vart det multistripe pool o shortsen du var sugen på?

    SvaraRadera
  3. Oh va det ser trevligt ut! Vad tror du om en promenad på tisdag eller onsdag?

    SvaraRadera
  4. Det finns säkert kvar så du kan känna o se det live. Men storleksmässigt är ju en annan 5a. Men förhoppningvis om du åker i veckan så kanske det finns om du har tur;-) Köp byxorna också. Grymt snygga, sköna o tunna. Som shortsen så att säga fast långa. Vad har Joppisen för villervalla kläder? Har du gjort någon beställning på deras sida eller shoppat något?

    SvaraRadera
  5. Men nu är det ju inte ritade längre utan bilder. Då ser man lite bättre. Men det är klart att det alltid är skönt att se dem live. Brukar försöka handla på Rydens Kids. Eftersom butiken finns här, jag ser det live samt att min mamma har rabatt o även jag nu då. Men jag har handlat från deras sida ett par ggr till Tilde när hon var mindre. Förra våren/sommaren har jag för mej att jag handlade massor där. Var så trött på kärringarna på Rydéns [haha]. Så valde att klicka hem det istället. Tycker att deras basplagg är grymt bra som du. Vill ha lite mer basplagg. Tycker deras randiga är lite sämre i kvaliten. Även multistripe. Kom på det när jag hade köpt det. Blir liksom lite lite nopprigt i tvätten. Kvalite mässigt gillar jag bäst basplaggen samt deras "stjärn" kläder. Är lika snygga trots tvättning. Jag har länge tänkt att beställa lite utav det sista jag vill ha. Som jag inte lyckats få tag i på Rydéns. Antingen så har dem inte fått in det eller så är det slut storleksmässigt. Är inte alltid lätt att haffa något där. Ska väl se till att beställa lite här snart. Men det är alltid så mycket på POP som man vill ha. Så pengarna räcker inte till alltid. Lägger hellre pengarna på POP kläder. Joppisen hade en hel del från villervalla. Har du fått tag i allt det på Rydéns?

    SvaraRadera
  6. Gud vad gott det där fikat såg ut... Nu blev jag fikasugen! ;-)

    /Lina

    SvaraRadera