torsdag 7 april 2011

Firat farmor

Joppe hade 38,6 i feber men var ganska pigg så vi beslöt oss för att åka och gratta farmor Ulla en liten stund. Där bjöds vi på god smörgåstårta och hann i alla fall kalasa en liten stund innan vi åkte hem igen. När vi kom hem var Joppe jättetrött och febern hade ökat. Men han orkade ändå äta lite jordgubbar tillsammans med mormor och fick en jättefin present av dem eftersom han inte mår bra. Vad han fick får ni se imorgon. Nu ligger han i sin säng och sover gott, förhoppningsvis hela natten. Man känner sig så hjälplös när man inte kan ta bort det onda i munnen, dumma tänder!

5 kommentarer:

  1. Men joppe då, han ser verkligen inte kry ut stackarn!! kul att ni ändå orkade iväg en stund, de tror jag farmor uppskattade!?!

    Krya kramar till Joppe

    SvaraRadera
  2. Å du Linda, ses vi så lovar ja å berätta min lilla hemlis ;-) inget jag vill skriva på bloggen...ÄN!!
    kram till dej oxå

    SvaraRadera
  3. Tror att det tar ungefär 6 veckor så få borde vi hinna :) hoppas joppisen snart blir bättre så vi får mysa med honom!

    SvaraRadera
  4. hihi ja visst är de jobbigt å va nyfiken...men de är nån jättegrej så förvänta dej inte för mycke ;-) hihi
    ja klart vi ska ses snart, de tycker jag verkligen!!! Kan ni nåt nästa vecka?? vi kan nog när som då faktiskt...utom tis efter 14, men isf kan vi ju på fm. kram

    SvaraRadera
  5. Det är verkligen inte roligt att ha en sjuk liten kille, har samma sak här nämligen! Men du har ju fått en kille som förstår att det är bättre att sova bort febern än hålla sig vaken ;)

    Kram

    SvaraRadera