tisdag 21 juni 2011

Fika x2

God Morgon!

Även idag bjöd Joppe på sovmorgon, inte så länge som igår men ändå till kl 09:00. Så skönt det är att vakna och känna sig helt utvilad och underbart att känna all energi man får av bra sömn. Idag ska vi börja röja upp här hemma, åka och handla samt börja packa lite lätt inför helgens resa till västkusten.

Igår eftermiddag gick jag och Joppe upp till stan och intog dagens andra fika, denna gång med Petra och Charlie. Vi fikade på Nockes och det var både gott och kul att sitta och prata en stund. Joppe ville dock inte sitta still utan ville springa runt precis överallt. Nej, jag är inte direkt förvånad...
När vi skulle traska iväg hem igen vräkte regnet ner, så vi ringde Moster C som genast kom och hämtade upp oss med bil.
Bilderna är från igår på Nockes

4 kommentarer:

  1. Skönt med en sovmorgon till! :)
    Fina bilder! Såg inga speciella tider på ÖFs hemsida ang imorgon... =/ Så borde vara 10? :)

    SvaraRadera
  2. Åh skönt med sovmorgon! Här räknas det som sovmorgon om Smilla sover till 07. Så kl 9 hade varit rena lyxen :)
    Idag är det vi som har en riktig fikardag. Har också en som har lite svårt att sitta still. Hoppas det inte regnar på er idag!

    SvaraRadera
  3. Vilka superfina bilder :) Hihi ne det är ju synd att sitta still när det finns bättre saker att sysselsätta sig med ;) Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  4. gudars va söt han är charlie....å inte tala om de andra charmtrollet ;-)
    hälsa petra så gott, såg dom allt i tidningen!! å du petras kille är från lidköping va?? eller närmare bestämt tun...tror mej veta att han har en bror som heter linus å en mamma som heter pia?? kan de stämma tro??
    kram på er

    SvaraRadera