måndag 12 september 2011

Joppes nya kompis


I morse lämnade jag Joppe på förskolan vid 08:30 för att sedan åka vidare till jobbet. Lämningarna på förskolan går fortfarande väldigt bra. Det är väldigt sällan som Joppe är ledsen när jag går. Jag tror delvis att det beror på att han har en kompis där som tar hand om honom. Direkt på morgonen när Joppe kommer så säger han "Titta Boppe här" (Han säger Boppe istället för Joppe) och springer fram och kramar om Joppe, tar hans hand och går och leker. Det märks att Joppe tycker om sin nya kompis för han får genast ett leende på läpparna.

Dagen i övrigt har varit bra och innehållt mycket lek och bus här hemma. Jonas valde att strunta i sin golfträning för att mysa med oss istället, något vi uppskattar väldigt mycket. Moster C och Patrik är hemma igen, så Joppe har tillbringat mycket tid med dem också. Nu ikväll har vi haft pizzamys med dem och kikat på "Ensam mamma söker".

Nej, nu märks det att ögonen går i kors, för oj så osammanhängande denna text blev. God natt!

2 kommentarer:

  1. Men vilka sötnosar!O det måste ju kännas SÅ bra i mamma hjärtat att allt går så bra.

    Ja du...Detta med vinterskor.Jösses!Men vi har nog bestämt oss.Tror vi.Men så måste vi även ha ett par skor till att ha nu under hösten.O det va ju inte helt lätt det heller...
    Hur går det för er?
    Va rädd om dig fina fina du!KRAAAAMAR

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att allt går bra! Förstår att en kompis gör att lämningarna blir mycket enklare :-)

    SvaraRadera