Recept på begäran, varsågod Cicci :)
Silviakaka
Kaka4 Ägg
4 dl Strösocker
4 dl Vetemjöl
4 tsk Bakpulver
4 tsk Vaniljsocker
2 dl Vatten
Glasyr
100g Smör
1 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
1 Äggula
Kokosflingor
Gör så här
1. Kaka: Vispa ägg och socker fluffigt
Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Häll i vattnet och rör smeten slät.
Häll smeten i en bakplåtspapperklädd ugnsplåt.
Grädda i 175°c, 25-30 min.
Låt kakan svalna och börja sedan på glasyren.
2. Glasyr: I en kastrull, smält smöret tillsammans med
sockret samt vaniljsockret. Vispa försiktigt ned äggulan
bred genast ut den ljumna glasyren över kakan.
Avsluta med att strö över rikligt med kokos.
Taaaack.. gissa om jag ska baka imorgon ;o)
SvaraRaderagott gott gott ;oP