måndag 30 januari 2012

Tapetsering - Joppes rum

Först hade vi inte tänkt att tapetsera i Joppes rum än. Men när vi väl hade hemma alla tapetkartor så beslöt vi oss för att Joppe också skulle få en fondvägg. Vi valde att tapetsera en liknande tapet till Joppe fast i andra färger. Denna tapet var egentligen tänkt till Molles rum, men sen kom vi på att det kan vara kul om de inte har samma färger i rummen. Och eftersom Joppe har mycket blått, turkost och grönt så valde vi att han skulle få den tapeten. Molles rum är, som jag tidigare skrev, inte inrett ännu så där har vi fortfarande möjlighet att påverka färgval. Därav valet av andra färgkombinationer.

Tyvärr blev inte bilderna så bra eftersom det började bli mörkt ute. Men bättre bilder kommer, då ni även ska få se hur det ser ut i Joppes rum.

9 kommentarer:

  1. Malin från Linköping30 januari 2012 kl. 12:31

    Alvin har en liknande fondtapet i sitt rum, fina färger

    SvaraRadera
  2. Carro-Mamma till Elsa o Max30 januari 2012 kl. 12:46

    Så fint :) Samma som Max ju! Fast vi har på andra hållet ;)

    Ses på Torsdag kramar!

    SvaraRadera
  3. Jätte jätte fint :-) Visste dem på ett ungefär när dem skulle få in fler? Skulle vilja ha svarta till bebis. Visst är den blåa färgen snygg? Den nya blåa villervalla färgen.

    SvaraRadera
  4. Jättefint :-) härligt med färg i barnrum! :)

    SvaraRadera
  5. Vad snyggt! Vart är tapeten ifrån?

    SvaraRadera
  6. Ah, det är tapeten som ser ut så. Trodde först han skärt ut olika breda längder och limmat på en och en :s

    / Minnie

    http://trolleymini.blogspot.com/

    SvaraRadera
  7. Hejsan Linda,
    det är en riktigt snygg tapet. Det är sällan man tänker på att man kan tapetsera vågrätt, men det blir riktigt häftigt. Och fondvägg är perfekt till barnrum, då de är lite mer ombytliga än vuxna (för det mesta i alla fall).

    Jag jobbar på Byggla.se. Där kan du hitta flera barnrumsprojekt (alltifrån riddarborgssängar till djungeltema) som kan inspirera dig. Du kan samtidigt lägga upp ditt tapetserarprojekt och visa upp hur du gjort. Tycker du att det låter spännande kan du maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Då kan jag även berätta lite om den lilla kompensationen jag kan erbjuda :)
    Lycka till med tapetvalet!
    Mvh
    Vendela på Byggla

    SvaraRadera
  8. Ohh så tjusigt det blir, så snyggt med tvärandigt i olka bredd, lika snyggt i det rummet du visar längre ner också

    Toppenfint verkar ni ha hemma

    SvaraRadera