måndag 30 januari 2012

Veckan börjar med måndag

I morse väckte Joppe mig klockan 08:10 med att ropa "mammaaaaaa". Så det var bara att hoppa ur sängen och hämta Joppe. Han har fortfarande inte kommit in till vårt sovrum någon gång än, antingen ligger han kvar i sängen eller så står han snällt innanför sin dörr och väntar på att någon ska komma.


I förmiddags tog jag, Joppe och Molle en promenad. Det var riktigt härligt väder och då måste man passa på. Solen sken underbart och det var kallt om kinderna. Vi stannade till vid en lekplats så Joppe fick leka lite. Molle sov gott i vagnen under tiden så vi kunde leka en bra stund. Joppe åkte rutschkana och körde bil.

5 kommentarer:

  1. Carro-Mamma till Elsa o Max30 januari 2012 kl. 16:57

    Men ni får ju inte gå på "min" väg och inte komma förbi och säga hej har ja ju sakt.. hihi! ;) Tur vi ses på Torsdag :)

    Olika priser beroende på dag, kika deras hemsida! Igår betalade vi 200:- för oss vuxna, barnen gick in gratis!

    kram

    SvaraRadera
  2. Den overallen Molle har är så fin.. :-) Såklart Joppes pyjamas också. Milton har en likadan ;-)

    SvaraRadera
  3. Va jag önskar att Charlie också stannar kvar i sitt rum och bara ropar, men nej då. Här tassar små fötter mellan våra rum på natten...:) vad heter tapeterna förresten som du har ni har satt upp i barnens rum?

    SvaraRadera
  4. Min tjej har nyligen fyllt 6år och det är först nu som hon kommer gående själv på nätterna. Ibland ropar hon fortfarande, men oftast hör man de små snabbt trippande stegen & så står hon vid ens sida:-)
    Söta killar du har!

    SvaraRadera
  5. Sådär gör Noah också, han ligger inte gärna still i sängen på kvällen, men på morgonen går han inte ur den förrän man kommer in och hämtar honom :-) Joppe ser ut att leka snällt med sin lillebror, tänk vad kul dom kommer ha om ett par månader :-) Kram

    SvaraRadera