torsdag 31 maj 2012

En jobbig dag går mot sitt slut

En otroligt jobbig dag är snart över, tack och lov. Igår eftermiddag/kväll började förberedelserna inför Joppes operation som genomfördes i morse. Vi åkte mot Göteborg och Drottning Silvias Barnsjukhus redan klockan 04:30, så det har varit en väldigt lång dag. Jag ska skriva ett inlägg (som troligtvis blir på tok för långt) imorgon om Joppes operation, hur det har gått o.s.v. Just nu är jag helt slut, kroppen och huvudet orkar inte mer idag. Det har varit en jobbig dag för oss alla idag med mycket jobbiga tankar och känslor men framförallt så har det varit en jobbig dag för vår lille kämpe, vår lille Joppe. Men nu måste jag försöka få några timmars sömn så jag orkar ta hand om mina små imorgon bitti. Jonas kommer att vabba (order från kirurg/läkare) en hel vecka eftersom Joppe behöver vård och hjälp dygnet runt. Han får nämligen inte röra sig utan måste vara stillasittandes och vi får inte vara längre bort än 10 cm från honom. Det kommer att bli en tuff vecka det här...men nu sova medan tillfälle ges.

4 kommentarer:

 1. Men Linda...fy va tungt! Känner med er och skickar massa styrkekramar till Joppe och till er!

  SvaraRadera
 2. Styrke kramar till hela familjen! Tack och lov brukar ju dem små repa sej fort och det tror jag säkert er lille kämpe gör oxå! Massa kramar!!!

  SvaraRadera
 3. usch...låter verkligen som de kommer bli en tuff vecka för er!! Stackars lille Joppe, men jag hoppas veckan kommer gå fort för er å att Joppe får de så bra de bara går. Tur han får han både mamma å pappa hemma å nära hela tiden!! Tänker på er <3 kramar i massor

  SvaraRadera
 4. Fy! Operation är verkligen inget man önskar sitt barn. Hoppas er Joppe mår bra ändå

  SvaraRadera