tisdag 29 maj 2012

Sena kvällar!

Både Joppe och Molle har kommit in i en period då de somnar sent på kvällarna. Jag och Jonas har tidigare varit lite bortskämda med att de somnat runt 19:30 båda två, vilket har inneburit att jag och Jonas haft mysiga kvällar tillsammans framför tv:n. Men numera är det ingen lugn och ro här hemma på kvällarna. För att ge ett exempel så var Molle vaken till 21:30 och Joppe till 22:00 i söndags. Igår trodde jag dock att det började ordna till sig, Molle var trött och somnade gott redan kl 19:00. Joppe var också trött och vid 20:00 trodde vi han sov, men icke. Det var då det började, Molle vaknade och gallskrek, Joppe stod vid sin dörröppning och ropade "Mammaaaaa Oppe bassat i böjjan rumpan".

Efter blöjbytet hade Joppe otroligt svårt att somna om, han kom liksom in i andra andningen. Molle fortsatte att skrika så jag fick natta honom i vår säng. Till slut somnade både barnen, typ 21:30 och hela kvällen var återigen borta.

3 kommentarer:

  1. Låter inget vidare, den där egentiden är ju riktigt skön annars.. Håller tummarna för att det vänder redan ikv! <3

    SvaraRadera
  2. Har haft det likadant ett tag nu. Rasmus kom dock tillbka till rutinerna igår då han somnade 20.15 men då va han trött och ville inte ens gå på fotbollsträningen för att han va trött sa han. Melvin däremot somnade nog runt 21 och krånglade, skrek och var ledsen. Man tycker ju synd om dem men tillsist blir man ju irriterad oxå allra helst då man är själv hemma (vilket jag är på kvällarna denna veckan)och man har berg med tvätt, städ och fix att ta tag i innan man själv ska i säng... jaja hoppas dem somnar tidigare ikv...

    SvaraRadera
  3. usch då sånna kvällar är väldigt jobbigt. man behöver de där kvällarna på tumanhand i lugn å ro...ladda batterierna å ha "vuxentid" ihop.
    ja ja vet att den blir lidande av de fina vädret men att inte få några kommetarer alls känns så tråkigt...är verkligen bara du som skriver känns de som!! å du är väl inte inne sååå många gånger på varje inlägg...vill liksom "få igång" de som är inne men inte lämnar nåt spår efter sej.
    kraaam

    SvaraRadera