tisdag 1 maj 2012

Underbara sol!

Nu är klockan över 17:00 och det är första gången vi är inne idag. (Med undantag för Joppe som sov middag inne efter lunchen.) I morse när vi vaknade åt vi frukost och klädde på oss och sedan gick vi ut. Vi gick till lekplatsen och lekte en stund och efter det tog vi en sväng på stan där vi åt glass och handlade. När vi kom tillbaka hem lekte vi lite i trädgården innan det var dags för att äta lunch ute i solen. Vi grillade korv tillsammans med barnens mormor och morfar.

Nu i eftermiddag har vi lekt i trädgården samt fikat med ananaspaj och glass i solen. Jag och Joppe tog även en liten cykeltur. Vi cyklade omkring lite och sedan hamnade vi utanför Petra och Charlie. Jag och Joppe vrålade "Charliiiiiiiie" utanför och efter en stund tittade två nyvakna vänner ut. Ooops de låg visst och vilade. Sen cyklade vi förbi Maja, Jonas och Sixten och sa hej. För att sedan cykla vidare hem till Joppes farmor och farfar för att också säga hej och leka lite i deras trädgård.

Vädret idag är verkligen helt fantastiskt och vi har verkligen tagit till vara på dagen genom att vara ute så mycket som möjligt. Nu ikväll ska vi grilla igen och njuta lite till av det fina vädret.

Hoppas ni också har en härlig solig dag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar