torsdag 14 juni 2012

God morgon torsdag!

God morgon torsdag!

Barnen somnade samtidigt och i bra tid igår kväll så jag och Jonas hann greja mycket på kvällen och få mycket gjort. Det senaste har Molle krånglat lite vid läggningen och inte alls varit intresserad av att sova. Annars brukar han vanligtvis somna runt 19, men nu har han varit inne i en period då han inte vill lägga sig så tidigt. Men igår fungerade det bra, vilket var skönt. Man behöver lite egentid på kvällarna när barnen har somnat. Ofta brukar jag och Jonas se en film eller så brukar vi greja lite, såsom vi gjorde igår. Vi brukar se till att greja och fixa det mesta på vardagarna så vi bara kan ha det gott på helgerna.

I morse fick jag dessutom sovmorgon till 08:45, tack Joppe och Molle. Molle hade säkert kunnat sova ännu längre men han blir ofta väckt av Joppe. Nu ska vi göra iordning oss och sen ta en liten promenad med Figo för att sedan förbereda lunchen. Vi får nämligen lunchbesök idag, Maja och Sixten kommer och lunchar med oss. Det ska bli roligt roligt roligt!

Hoppas ni har fått en bra start på torsdagen!
Imorgon är det FREDAG! Tjooohoooo!

Joppe fick äta frukost framför tv:n i morse. Jag trodde nämligen inte att klockan var så mycket som 9, utan trodde att klockan snarare var runt 7. Därför lovade jag honom att få se på Bamse... Och har man lovat något så måste man hålla det. Det var en mycket nöjd Joppe som åt frukosten till Bamse kan jag lova.

2 kommentarer:

 1. Tro tusan att han var nöjd!! ; )
  soffhäng när man käkar frukost är lyx det!

  hoppas ni får en supermysig dag idag!
  Alltid kul med lunchdater!När kommer du hit sa du?...KRAMAR finaste du

  SvaraRadera
 2. Förstår att han var nöjd=) Vi brukar lyxa med kvällsmat framför bompa ibland när pappa jobbar=)
  sv. bada...ja det känns väldigt avlägset! Jag har fortfarande stickad kofta på mig haha

  SvaraRadera