tisdag 26 juni 2012

Midsommardagen

På midsommardagen hade vi bestämt träff med Moster C och Patrik i Hamburgsund. Patrik är uppvuxen där och hans familj bor där. Hemma hos Patriks familj fick vi kika på deras fina hästar och barnen fick testa att "rida". Vi fikade även och det var riktigt kul att få träffa Patriks snälla familj. Joppe trivdes verkligen där, stora ytor att springa och röja på och mycket att titta på.







Efter ridning och fika åkte vi vidare till lastbilarna, Joppe fick nämligen möjlighet att få åka lastbil/långtadare på Patriks familjs åkeri. Joppe var helt lyrisk när han såg alla lastbilarna och när han sedan fick klättra upp i en tillsammans med Patrik blev han hur glad som helst. De åkte en sväng och det var verkligen lycka för en liten fordonsintresserad kille.




Efter några härliga och roliga timmar i Hamburgsund åkte vi till Fjällbacka igen. Patrik, Jonas och min Pappa åkte iväg till golfbanan medan vi andra tog det lugnt, åt lunch och nattade barnen som skulle sova middag. När våra karlar kom hem från golfbanan bjöd pappa på pizza, det smakade riktigt bra. Sedan frågade Moster C och Patrik mig och Jonas om vi ville följa med ut på havet en sväng. Jag och Jonas ville gärna det så mamma, pappa och Annki tog hand om barnen under tiden. Vi åkte runt och kollade på hus och båtar i hamnen och sedan körde vi längre ut och kikade samt fiskade lite innan regnet kom. Patrik körde då mot Fjällbacka och släppte av oss på bryggan intill. Patrik har en riktigt fin båt som jag hoppas vi kommer att få åka med någon mer gång.

När vi kom hem vid 22 trodde mamma och Annki att Joppe hade feber och det visade sig att det stämde, han hade då 39.6. Han hade sedan några dagar tillbaka haft lite ont i munnen och det är nog tänderna som spökar. Efter alvedon så somnade han gott i alla fall.

3 kommentarer:

  1. Saknar er redan tack för denna helg <3

    SvaraRadera
  2. Låter som en underbar dag! :)

    SvaraRadera
  3. Ni verkar ha haft en jättemysig helg!

    SvaraRadera