onsdag 25 juli 2012

Drinks 20

Efter shoppingen i fredags mötte jag och Moster C upp Jonas och barnen och promenerade tillsammans bort till Patriks jobb. Patrik jobbar vanligtvis på Dinner 22 men ibland får han hoppa in och jobba på baren Drinks 20 också. Det var otroligt mysigt både inne på Drinks 20 och på deras uteservering. Vi satt ute eftersom Joppe låg och sov i vagnen.

Vi drack goda drinkar, vin och mumsade i oss hemmagjorda chips och otroligt färska skumsvampar (godisarna alltså). Det är något som jag saknar med att bo i en liten stad, just det där med att sitta ute på uteserveringarna. I vår lilla stad är det tyvärr inte alls lika mysigt att gå ut och sätta sig och käka eller dricka på någon uteservering. Men här i Göteborg är det så mysigt och något jag verkligen uppskattar när jag besöker staden.
1 kommentar:

  1. Vad mysigt! Älskar också uteserveringar, och goda drinkar. Tyvärr har ju inte vädret varit så kul i sommar så det har inte blivit så mycket av den varan, men det kanske hinns med innan hösten kommer i alla fall :-)

    SvaraRadera