torsdag 26 juli 2012

Liseberg

I tisdags när vi vaknade sken solen in genom fönstrena och himlen var helt klarblå utan ett endaste litet moln. Kanske inte det bästa vädret för ett besök på Liseberg men bättre än regn. Men vi beslöt oss (precis som resten av Sverige) att gå till Liseberg för en dags karusellåkning, spel och lek. Patrik och Moster C följde givetvis också med oss.

Solen sken på oss precis hela dagen och det var stundtals riktigt svettigt. Men oj så roligt vi hade! Joppe började med att åka en elefantkarusell och efter det somnade han gott i vagnen i hela 3 TIMMAR! Under tiden passade vi andra på att luncha, spela en massa spel, spela på lyckohjul osv. När Joppe väl vaknade fick han äta lunch och sedan var det fullt ös hela dagen. Joppe åkte en massa karuseller och han hade tur som klarade 90 cm gränsen, det var minsann på håret. Joppe är väldigt orädd så han hade garanterat inte nöjt sig med att åka de lite lugnare karusellerna. Nej Joppe kräver fart och fläkt och fort ska det gå. Vi provade att åka kaffekopparna (de för de minsta barnen) men de gick minsann alldeles för långsamt för Joppe. Jag och Moster C fick snurra på ratten i mitten precis hela tiden för att han skulle bli lite nöjd åtminstone.

Som jag tidigare skrev så var vi inte direkt själva inne på Liseberg utan det var verkligen hur mycket folk som helst. Därför var det väldigt långa köer till åkattraktionerna för barnen, på Rabalder som Joppe absolut ville åka var det 45 minuters kö och att stå så länge i kö med Joppe fungerar inte. Därför fick Jonas stå i kö själv och när han väl var framme 45 minuter senare så lyfte jag bara över Joppe. Smidigt och bra!

Molle är ju fortfarande inte så krävande utan var nöjd med att sitta i vagnen mestadels. Men han fick i alla fall åka sagoslottet och det verkade han tycka var mysigt.

En jätterolig dag på Liseberg!








1 kommentar: