måndag 2 juli 2012

Planeringsmöte

Idag har jag och barnen haft besök av Petra och Charlie. Det var lite extra kul att ses just idag eftersom vi inte träffas lika ofta när det är sommar. Jag hann till och med slänga ihop några kladdkaksmuffins som blev klara precis innan de steg in genom dörren, som vi fikade med under vårt lilla planeringsmöte. Vi pratade igenom vad som händer i sommar, när vi och dem ska vara på kusten och så vidare. Förhoppningsvis kommer vi att kunna vara på kusten (i Fjällbacka) några gånger samtidigt så vi kan leka och bada tillsammans. Jag hann till och med slänga ihop några kladdkaksmuffins som blev klara precis innan de steg in genom dörren.

När Jonas var hemma på lunch tidigare idag så bestämde vi vilka veckor han ska vara ledig i sommar. Vi kom överrens om att han ska ha semester i tre veckor, så nu längtar jag massor tills dess. Tror de veckorna vi valde blir riktigt bra, och då syftar jag inte på vädret för det kan jag inte förespå tyvärr.

Något som jag också ser fram emot är att Moster C kommer hem och bor hos oss tisdag-torsdag nästa vecka. Det ska bli riktigt kul och mysigt. Barnen kommer att bli så glada och jag också. Jonas har även lovat mig att jag och Carro ska få ha kvällarna tillsammans. Så vi kanske kan gå ut och äta eller något annat skoj, det är inte ofta min lillasyster kommer hit så de få dagarna ska vi allt ta tillvara på. Förhoppningsvis kanske vädret är bra så vi kan åka och bada med barnen på dagarna då Jonas ändå jobbar.


Tänk vad gott det kan vara att äta på ett linsskydd!

2 kommentarer:

  1. Längtar så tills jag får komma hem till er <3 saknar dig sis

    SvaraRadera
  2. härligt å få planera semestertid ihop...välbehövligt att få tid ihop hela familjen!! Vi får en vecka, men jag är glad för de lilla!! Ska läsa ikapp din blogg lite nu...va länge sen känns de som!! ha de gott å pussa dina små godingar från oss

    SvaraRadera