lördag 14 juli 2012

Winnerbäck på Läckö

Just nu är vi i Fjällbacka och har det riktigt gott! Jonas har inte semester än utan jobbar en vecka till men vi är här och njuter av västkusten i helgen. Jag och barnen ska dock stanna kvar medan Jonas åker hem och jobbar. Vi känner att vi inte riktigt vill lämna kusten utan få några extra dagar här.

Men nu till något annat, i torsdags var vi ju på Winnerbäck. Älskade älskade Winnerbäck. Jag har alltid lyssnat väldigt mycket på hans musik och fullkomligt avgudar hans texter och musik. Därför kändes det som en självklarthet att köpa biljetter när Maja för länge sedan berättade att han skulle komma till Läckö Slott och ha spelning. Då kändes det som en evighet tills det var dags, men månaderna, veckorna och dagarna har gått fort så det blev ingen lång väntan.

Egentligen skulle vi tagit med oss både Joppe och Molle och vi hade köpt biljetter till dem också. Men Jonas föräldrar kunde vara barnvakter så då beslöt vi oss för att inte ta med dem dit. Istället hoppade jag och Jonas in i bilen och styrde mot Läckö där vi även mötte upp Petra, Marcus, Maja, Jonas, Sixten, Frida, Tobias, Rickard och Maria. Vi hade en otroligt mysig kväll på Läckö med solsken, underbar musik, härliga vänner, gott att äta och dricka. En kväll jag gärna gör om igen!2 kommentarer:

  1. mysigt med konsert...å speciellt på Läckö!!!
    tur med vädret dessutom, wow!!

    SvaraRadera