lördag 14 juli 2012

Då soligt - Nu regnigt

Just nu i skrivande stund sitter jag i husvagnen medan regnet smattrar härligt på husvagnstaket. I och för sig så hade jag hellre haft strålande solsken, men man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Jonas och barnen sitter här bredvid och kikar på Pippi Långstrump på Söderhavet och då passar jag på att uppdatera bloggen lite.

I morse när vi vaknade runt 9-tiden sken solen härligt och vi gick upp på verandan och passade på att leka och mysa. Petra, Marcus och Charlie kom och sa hej. Vi hoppas att vi kommer att kunna leka mycket med dem nu när vi är här samtidigt. När vi gjort i ordning oss gick vi en promenad med Figo och kollade på båtarna medan Molle sov i vagnen. Vi passade även på att gå ner till stranden så Joppe fick doppa fötterna och leka lite. Han var allt lite sugen på att doppa sigordentligt men han tyckte att det var lite otäckt att trampa på stenarna.

Som sagt så regnar det nu och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Petra, Marcus och Charlie var här och frågade om vi ville ta båten och åka med ut på sjön. Men det känns som om det regnar lite för mycket för det just nu. Särskilt med tanke på att vi inte har något regnställ till lille Molle. Så typiskt! Men förhoppningsvis kanske det klarnar upp snart så vi kan ta oss en liten tur, hade varit så mysigt.

Hoppas ni har en härlig lördag!

 På promenad - Barnen spanar in båtarna
 Doppar fötterna i saltvattnet
 Letar stenar och snäckor


3 kommentarer:

  1. Vårt väder är precis som ert. Regn-sol-regn-lite sol-moln-regn-ännu mer regn. Hoppas sommaren kommer snart! Pippi funkar alltid när det är sämre väder :) Kramar Emilia

    SvaraRadera
  2. Jag har beställt sol imörrn, då åker vi ut med båten och bygger snögubbar! ;)

    SvaraRadera
  3. åhh de är ju så fint där. kommer ihåg när jag va med er där för många herrans år sen!! havet är ju fantstiskt!! njut av den sol ni får, de verkar som alltid bättre vid kusten! kram på er

    SvaraRadera