lördag 4 augusti 2012

Hej igen alla djuren!

Igår morse åkte tre bilar från Skara för att besöka Borås Djurpark. I den första bilen satt vi, alltså jag och mina tre killar. I andra bilen satt barnens farbror, hans sambo och deras lille kusin. I sista bilen satt barnens farmor och farfar. Med andra ord var vi ett härligt gäng som åkte på utflykt till djurparken.

Vädret var helt perfekt för en dag på djurparken, varierat soligt och molnigt. Regnet klarade vi oss utan, ja nästan i alla fall. Det kom några få få droppar. I och för sig vet jag knappt om det räknas som regn, så ytterst lite var det. Vi träffade djuren, fikade, lekte på lekplatsen, åt lunch, klappade djuren och hade en härlig dag tillsammans. Joppe var i och för sig inte på sitt bästa humör, han var rätt trött och grinig. Molle däremot var en glad solstråle som inte klagade en endaste gång.

När vi kom hem blev vi inte länge hemma förrän det var dags att återigen träffa barnens farmor och farfar. Vi, Jonas bror med familj och Jonas arbetskollega med familj var nämligen bjuden på grillkväll hemma hos dem. Vi hade en mysig kväll och satt ute hela kvällen och åt gott, drack gott rödvin.

En härlig fredag!

Fler bilder från vår dag på djurparken kommer om en stund, nu kallar barnen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar