lördag 25 augusti 2012

Helgfrukost och photoshoot

Vår lördag har varit rolig, mysig, stressig, intensiv och innehållsrik, men framför allt rolig. Vi började morgonen med frukost hemma hos oss med Petra, Marcus och Charlie. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, gud så mysigt det är att äta frukost tillsammmans med vänner.
 
Efter alldeles för mycket frukost i magen flyttade vi oss in i vardagsrummet där tanken var att vi skulle ha en liten photoshoot med våra barn. Petra kom nämligen på den perfekta idén om att vi skulle ta ett kort på barnen att ha som grattiskort till Sixten på hans dopdag. Jag och Petra såg framför oss hur barnen satt snällt på golvet, skrattade och lekte med ballongerna vi blåst upp....i våra drömmar ja. I verkligheten såg det helt annorlunda ut, barnen skrek, ballongerna small, föräldrarna mutade barnen, de satt för långt ifrån varandra och korten blev inte i närheten av vad vi hade tänkt. Men men vi fick i alla fall en hel del kort, i och för sig mer kvantitet än kvalité. Men vi tycker att våra barn är bäst i alla fall!
  
 

1 kommentar:

  1. sååå fina killarna är! gullig tanke att de skulle sitta snällt å lugn å fint...men med facit i hand antar ja att ni undrar varför ni trodde de ;-) hihi
    men att de tittar åt olika håll å grejar med lite olika är ju bara sååå charmigt!!
    kram

    SvaraRadera