lördag 22 september 2012

Barnkalas

Direkt efter Jonathans dop åkte vi vidare till Alfreds 2-årskalas. Jonas tog en promenad dit med barnen i hopp om att Molle skulle sova, men icke. Molle hade inte sovit sedan tidigt på förmiddagen och var jättetrött, men han lyckades glatt vara med på hela barnkalaset också. Alfreds 2-årskalas var riktigt mysigt och roligt. Först bjöd Alfred på jättegoda tårtor och kakor. Joppe hade fullt upp med att leka så han hann inte med att fika, men lite vätskepaus hade han i alla fall. Molle däremot var fikasugen! Efter kalasfika och lek fick barnen ta på sig ytterkläderna och gå ut och rida på Alfreds fina ponny Dennis. Joppe var helt tokig i hästen och ville rida hela tiden.
 
När vi sedan gick in igen blev det mer lek och fiskedamm. Barnen blev riktigt glada över sina godispåsar. Det var ett jättefint kalas Alfred bjöd oss på och vi är så glada över att vi blev bjudna.
 
Nu ligger barnen och sover i sina sängar, Jonas är och jobbar och jag sitter här och njuter av lugnet. Molle somnade direkt när vi satte honom i bilen på väg hem från barnkalaset, men vaknade till och fick ny blöja, pyjamas och välling innan han somnade om igen. Joppe somnade också direkt när vi lade honom. Så 18:58 hade vi två trötta och sovande barn här hemma, utmattade efter en intensiv men jätterolig dag.
 

En av de goda tårtorna


GooooFika


Lycklig Joppe som rider på ponnyn Dennis


Joppe igen


Molle ville gärna vara med och fika i fiskedammen


Joppe fiskar med metspö och hammare



Födelsedagsbarnet har ätit upp sin godispåse och äter nu godis direkt ur godisskålen

 
Viggo och Joppe lekte för fullt när det tyvärr var dags att åka hem

1 kommentar:

  1. Fina Joppe! :) Han ser verkligen stolt & lycklig ut på hästen! Vilken upplevelse! :)

    SvaraRadera