måndag 26 november 2012

Vecka 48

God morgon måndag!
God morgon nya veckan!
 
Måndagen är här, vilket innebär att Moster C har åkt tillbaka till Sälen. Vi är givetvis lite ledsna över att hon har åkt, samtidigt som vi är glada över att vi vet att hon kommer hem till jul igen. Alltså är det bara en månad kvar. Joppe har verkligen varit så glad över att hans moster har varit hemma, han frågar efter henne hela tiden och vill bara mysa och busa med henne. Så för honom blir det nog en lång månad utan sin moster. Förhoppningsvis kommer Patrik hem till jul också, då lär Joppe bli dubbelt så glad, så mycket tycker han om både Patrik och moster.
 
Idag har jag och barnen ätit en mysig frukost med Moster C innan vi vinkade hejdå. Vi har haft en lugn och skön morgon utan stress. Snart ska vi möta upp våra vänner Sara, Alfred och Astrid för en liten promenad med stopp på lekplats för lek och bus. I eftermiddag står ett tandläkarbesök för mig på schemat samt ett spinningpass.
 
Nu i veckan måste vi försöka ta tag i julkorten. Vi gjorde ett tappert försök igår, men Joppe vägrade ta på sig tomtedräkten och pepparkaksdräkten dög inte den heller. Molle var betydligt lättare att fota, han tyckte det var kul med tomteluvan.
 
Behind the scenes:
 



1 kommentar:

  1. åh så fina bilder på han!
    här hemma är de hopplöst att försöka få till några bra julkort sitta still va är de? :p

    SvaraRadera