måndag 21 januari 2013

Helgen som gick

Då börjar vi om igen, ny vecka och måndag. Vi har haft en innehållsrik helg som gått alldeles för fort. I fredags hade Jonas, Jonas och Marcus spelkväll. Maja och Sixten kom hem till oss då för att sällskapa. När barnen lagt sig åt vi Thaimat och marängtårta med jordgubbar. Sixten och Molle vaknade till en stund och fick mysa med oss i soffan. Det var både mysigt och kul att Maja och Sixten kom hit. Annars hade det inte blivit en rolig fredagskväll. Tyvärr var Charlie sjuk så Petra och han kunde inte komma.

På lördag eftermiddag kom barnens farmor och farfar hit. Vi bjöd dem på kvällsmat och sedan åkte jag och Jonas iväg till Skövde för en kväll med restaurangbesök och bio. Vi såg Jack Reacher som var riktigt bra. Mysigt med en kväll tillsammans med älsklingen.

Igår var vi ute och lekte i snön på förmiddagen. Vi gick till lekplatsen också så Molle fick gunga lite. Lunch och fika åt vi hos barnens mormor och morfar.

Vi har som sagt haft en bra helg, även om den som vanligt går alldeles för fort. Jag skulle mycket hellre haft söndag idag. Men nu är det måndag igen och förhoppningsvis har vi en rolig vecka framför oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar